Jouw nieuwe woning is snel gevonden met behulp van een persoonlijke makelaar!

Heb je een favoriete buurt en deel je liever de badkamer niet met andere bewoners? Of maakt de buurt je niet uit, maar heb je wel een maximale huurprijs? Laat ons weten wat je woonwensen zijn en wij gaan op zoek naar de juiste huurwoning. Wil jij samenwonen met bijvoorbeeld medestudenten of collega’s? dan ben je bij ons aan het juiste adres! De woningen die wij op de site tonen worden vaak in zijn geheel verhuurd en zijn dus geschikt voor een of meerdere personen.

Nadat je een account hebt aangemaakt en je gegevens hebt ingevuld, gaat ons team van experts voor je aan de slag. Wanneer wij een aantal woningen die aan jouw wensen voldoen hebben gevonden, sturen wij deze naar je door. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je ten alle tijden het woningaanbod bekijken. Door een actieve zoeker te worden kan je een bezichtiging plannen en betrek je binnen no time je nieuwe woning.

Je hoeft bij ons geen inschrijfkosten of maandelijkse toeslagen te betalen, want wij werken op basis van no cure no pay. Dit betekent dat pas als je het huurcontract ondertekent, je de Woning Delers Club 1 maand huur excl. btw betaalt.

Het stappenplan

assistentie-bezichtiging

1. Account aanmaken

Op die manier krijg je een idee wat voor woningen wij kunnen vinden en kunnen wij je al op de hoogte houden.

assistentie-bezichtiging

2. Actieve zoeker worden

Wij vragen je een aantal documenten op te sturen. Daardoor kunnen wij een persoonlijke zoektocht starten en inschatten hoe groot de kans is dat wij iets kunnen vinden en eventueel samen kijken hoe we je kansen kunnen vergroten.

assistentie-bezichtiging

3. Bezichtigen

De woningen die wij kunnen vinden gaan wij uiteraard met jou bezichtigen. Zo kunnen we kijken of de woningen in je smaak vallen en maken wij altijd een filmpje en nemen wij de maten op zodat je dit met je huisgenoten kan doornemen.

assistentie-bezichtiging

4. Voorstel uitbrengen

Mocht er een goede woning tussen zitten dan moeten wij de eigenaar overtuigen van jullie groep als huurder. Wij weten vaak waar de voorkeur van een eigenaar naartoe gaat en maken een mooi voorstel.

assistentie-bezichtiging

5. Overeenkomst en check-in

Als je de woning hebt gekregen dan moeten eerst alle documenten nog gecheckt worden of alles klopt en goed is meegenomen. Daarnaast zullen wij aanwezig zijn bij de check-in om ook daar te assisteren en te zorgen dat alles goed verloopt.

assistentie-bezichtiging

6. Genieten van de woning!

Als je dan eindelijk de sleutels in ontvangst hebt genomen kan je gaan verhuizen en genieten van de woning. Dan moeten alleen nog gas/water/licht en verzekeringen worden afgesloten, daar kunnen wij eventueel nog bij assisteren.

Wij helpen je van A tot Z

De woningen bezichtigen

We gaan samen de woningen die bij je passen bezichtigen en doen er alles aan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Samen met onze flexibele woningscouts:

 • Organiseren we afspraken voor het bezichtigen.
 • Evalueren we de bezichtigingen samen.
 • Bedenken we een strategie om je kansen te vergroten.
 • Bereiden we alle informatie voor om de eigenaar te overtuigen dat jij de perfecte huurder bent.
 • Geven we advies over het gehele proces voor-, tijdens- en na de huurperiode en over de huizenmarkt, vergunningen, regelgeving, huurtoeslagen, omgeving etc.
 • Biedt Woning Delers Club gegarandeerd een soepele zoektocht bij het vinden van de juiste woning.

Fijn en zorgeloos wonen

Wees niet bang ook na het vinden van de juiste woning sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat je verhuizing en al het regelwerk zonder zorgen verloopt. Wanneer je het huurcontract hebt getekend, zullen wij je helpen en adviseren bij de afronding van het verhuisproces.

Woningdelersclub.nl helpt je met:

 • Onderhandelingen met de eigenaar van de woning over de huurprijs, het interieur, de duur van de huurovereenkomst, de ingangsdatum, de opzegtermijn, het onderhoud en andere aspecten.
 • De afwikkeling van het huurovereenkomst.
 • Het controleren en ondertekenen van het contract door beide partijen.
 • Een uitgebreid check-in en check-out rapport, zodat er na de ingang van de huurperiode geen misverstanden ontstaan.
 • Het uitvoeren van een uitgebreide inspectie, die wordt vastgelegd in het check-in rapport, met informatie over o.a. meterstanden, inventaris, opsomming van defecten, etc.
 • Het controleren of de woning na afloop van de huurperiode is achtergelaten zoals afgesproken.
 • Het afsluiten van gas, water, licht en andere contracten.
 • Onderhoud, de verhuizing, het aanschaffen van nieuwe spullen en eventuele andere hulpvragen.
 • Het controleren of the eigenaar zijn deel van het contract is nagegaan bij de check-in en tijdens de huurperiode.
 • Het beantwoorden van je vragen of suggesties.

Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem of Rotterdam?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op: