Jouw nieuwe woning is snel gevonden met behulp van een persoonlijke makelaar!

Laat ons weten wat je woonwensen zijn en wij gaan op zoek naar woningen bij verhuurders voor jou en je huisgenoten. Wil jij samenwonen met bijvoorbeeld medestudenten of met je collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je de zoektocht met ons start dan doen wij een zoektocht naar woningen bij verhuurders voor jullie. De woningen die wij kunnen vinden die plaatsen wij op de site op je persoonlijke profiel om je kenbaar te maken met de gevonden woningen. Deze woningen worden altijd in zijn geheel verhuurd door de verhuurder en zijn dus geschikt voor meerdere personen.

Het stappenplan

assistentie-bezichtiging

1. Account aanmaken

Op die manier krijg je een idee wat voor woningen wij voor onze zoekers hebben kunnen vinden in het verleden en heb je een idee van de website die wij gebruiken om je op de hoogte houden van gevonden woning. Ook heb je tijd om de benodigde documenten aan te leveren om de zoektocht met ons naar je nieuwe woning te starten.

assistentie-bezichtiging

2. Actieve zoeker worden

Wij vragen je een aantal documenten op te sturen. Daardoor kunnen wij een persoonlijke zoektocht starten naar woningen bij verhuurder en kunnen wij inschatten hoe groot de kans is dat we iets voor je kunnen vinden. Daarnaast kijken wij ook altijd samen hoe jij je kansen bij de verhuurders kan vergroten.

assistentie-bezichtiging

3. Bezichtigen

De woningen die wij kunnen vinden bij de verhuurders gaan wij uiteraard samen met jou bezichtigen. Dit doen wij samen zodat wij jou kunnen adviseren en kunnen kijken of de woningen in je smaak vallen. Ook proberen wij altijd een filmpje te maken en nemen wij de maten van de kamers op zodat je dit met je huisgenoten kan doornemen om een keuze te maken.

assistentie-bezichtiging

4. Voorstel uitbrengen

Mocht er een goede woning tussen zitten die jullie willen huren dan moeten wij de verhuurder overtuigen van jullie groep als huurder. Door onze ervaring weten wij vaak waar de voorkeur van een verhuurder naartoe gaat en maken een mooi voorstel voor jou en je groep zodat hij hopelijk voor jullie kiest als nieuwe huurder.

assistentie-bezichtiging

5. Overeenkomst en check-in

Als de verhuurder voor jullie groep kiest en jullie de woning toegewezen hebben gekregen dan ontvangen we de concept huurovereenkomst van hem. Deze nemen we allemaal goed door om te kijken of het klopt. Daarnaast zullen wij van Woning Delers Club aanwezig zijn bij de check-in om ook daar te assisteren en te zorgen dat alles goed verloopt en er een uitgebreid check-in rapport vanuit jullie als huurder wordt opgesteld.

assistentie-bezichtiging

6. Genieten van de woning!

Als je dan eindelijk de sleutels in ontvangst hebt genomen dan kan je gaan verhuizen en genieten van de woning. Dan moeten alleen nog gas/water/licht en verzekeringen worden afgesloten om te kunnen genieten van de woning, wij kunnen daar zelfs ook nog mee helpen als je wilt.

Wij helpen je van A tot Z

De woningen bezichtigen

We gaan samen de woningen die bij je passen bezichtigen bij de verhuurder en doen er alles aan om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Samen met onze flexibele woning scouts:

 • Organiseren we afspraken voor het bezichtigen bij de verhuurders.
 • Evalueren we de bezichtigingen samen.
 • Bedenken we een strategie om je kansen te vergroten bij de verhuurder.
 • Bereiden we alle informatie voor om de verhuurder te overtuigen dat jullie de perfecte huurders zijn.
 • Geven we advies over het gehele proces voor-, tijdens- en na de huurperiode en over de huizenmarkt, vergunningen, regelgeving, huurtoeslagen, omgeving etc.
 • Biedt Woning Delers Club gegarandeerd een soepele zoektocht bij het vinden van de juiste woning bij de verhuurders.

Fijn en zorgeloos wonen

Wees niet bang ook na het vinden van de juiste woning bij de verhuurder sta je er niet alleen voor. Wij zorgen ervoor dat je verhuizing en al het regelwerk zonder zorgen verloopt. Wanneer je het huurcontract hebt getekend, zullen wij je helpen en adviseren bij de afronding van het verhuisproces.

Woningdelersclub.nl helpt je met:

 • Onderhandelingen met de verhuurder van de woning over de huurprijs, het interieur, de duur van de huurovereenkomst, de ingangsdatum, de opzegtermijn, het onderhoud en andere aspecten.
 • Ontvangst van de concept huurovereenkomst van de verhuurder en zorgen dat alles goed erin is opgenomen.
 • Het controleren en ondertekenen van het huurcontract bij de verhuurder.
 • Opstellen van een uitgebreid check-in rapport uit naam van jullie als zoeker van Woning Delers Club. Dit zodat alles uitgebreid daarin is opgenomen en dat er na de ingang van de huurperiode geen misverstanden kunnen ontstaan met de verhuurder.
 • Het uitvoeren van een uitgebreide inspectie, die wordt vastgelegd in het check-in rapport, met informatie over o.a. meterstanden, inventaris, opsomming van defecten, etc.
 • Wij bieden hulp bij het aanvragen bij leveranciers van gas, water, licht en andere contracten.
 • Onderhoud, de verhuizing, het aanschaffen van nieuwe spullen en eventuele andere hulpvragen zijn bij ons ook altijd welkom.
 • Het controleren of de verhuurder zijn deel van het contract is nagekomen naar jullie toe bij de check-in en tijdens de huurperiode.
 • Het beantwoorden van al je vragen of suggesties tijdens en na de loop van de huurovereenkomst met de verhuurder. Wij zijn er voor jullie als huurder en adviseren en begeleiden jullie tijdens de gehele zoektocht! Dat is onze service.

Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op: