Wij brengen huurder en verhuurder bij elkaar!

De Woningdelersclub Amsterdam brengt huurders en verhuurders bij elkaar met een zeer aantrekkelijke overeenkomst voor beiden.

We delen tegenwoordig heel veel samen. Veel meer als je eigenlijk beseft. Denk maar aan onder andere:

  • -    Een taxi na het uitgaan.
  • -    Een boek in de bibliotheek.
  • -    Een treincoupe om te reizen.
  • -    Een passie als oranje speelt.
  • -    Een Kantoorruimte waar verschillende bedrijven van gebruik maken.
  • -    Een woning voor het dagelijks leven.

“Een woning?” hoor ik je denken. Ja, een woning kun je ook delen. 

Stel: je studeert in Amsterdam aan de universiteit. Je woont in Geleen. Elke dag reis je heen en weer. Je zou het graag anders zien, je wordt gek van dat heen en weer gereis, maar je kunt geen geschikte huurwoning vinden in Amsterdam.  

Hoe cool zou het zijn als je een taxi zou delen na een bibliotheek bezoek en op weg naar je treincoupe biedt de persoon met wie je een taxi deelt jou aan (nadat jullie zijn uitgesproken over jullie gedeelde oranje passie) om zijn of haar huis te delen? Ik weet zeker dat je dan uit vreugde direct je vader op zijn deelkantoor belt. 

Ok, dit voorbeeld is wat overdreven maar niet onrealistisch. Het is een gegeven dat er een behoorlijke huurwoning tekort is in Amsterdam. Na soms  maanden zoeken is het zoekresultaat niet veel meer als een bezemkast met opklapbed. Gelukkig is er tegenwoordig een goede oplossing voor studenten en andere woningzoekenden in Amsterdam en omstreken! De achterliggende gedachte van het concept is het delen van woonruimte. De verhuurders kunnen in een gedeelte van hun woning blijven wonen of hun woning volledig verhuren aan meerdere huurders. 

We stellen vrij hoge standaarden en eisen aan de deelnemers van deze organisatie. Normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is een bewuste keuze en dit wordt door zowel de huurders als verhuurders als erg prettig ervaren. 

Deze manier schept mogelijkheden om een wederzijdse vertrouwensband op te bouwen, iets wat wel prettig is bij een gedeelde woning.

Profiteer mee van de win-win situatie die De Woningdelersclub Amsterdam voor je creëert!

Het mes snijdt bij ons aan meerdere kanten:

  • De huurder wint, hij/zei kan wonen in een gekwalificeerde woning.
  • De verhuurder wint, hij/zei heeft de huurinkomsten en heeft de door ons geboden zekerheid van een betrouwbare huurder.
  • Beide partijen winnen nog meer, omdat wij als tussenpersoon fungeren bij eventuele problemen.

Wat is de rol van de Woningdelersclub Amsterdam in dit proces?

* Wij brengen huurder en verhuurder samen. Wij zoeken naar geschikte deelwoningen en zoeken naar een geschikte match met een huurder. In dit proces fungeren we niet alleen als tussenpersoon maar ook als adviseur. Wij zijn geen standaard huurmakelaar met alleen maar een berg huurruimte in de etalage, wij benaderen dit project als een maatwerk traject met de daarbij horende voordelen. 

* We werken volgens het “no cure – no pay” principe. Je hoeft dus als huurder en als verhuurder geen maandelijks bedrag aan ons te betalen. Bij ons heb je geen abonnement. Inschrijven is gratis. Wij vragen pas een vergoeding als het huurcontract wordt getekend. Hiermee is de kans op succes niet alleen groter, het is wel zo veilig voor alle partijen!     

* We nemen regelmatig contact op met beide partijen om na te gaan of de huurperiode naar tevredenheid verloopt. Hiermee voorkomen we vervelende misverstanden.

* We begeleiden waar nodig het traject van de vastlegging en naleving praktische afspraken tussen de partijen. Dit is wel zo prettig voor zowel verhuurder als huurder, zeker als beide partijen in de woning verblijven en ruimtes moeten worden gedeeld.

* Met onze schoonmaak/ onderhoudsservice zorgen we dat de woning netjes blijft. Zo blijft de woning in goede staat. Ook dit voordeel wordt zeer gewaardeerd door onze relaties.

 

De Woningdelersclub Amsterdam staat voor veilig en netjes huren en verhuren.

Oriënterende woningzoekers zullen het gemak ervaren van de service die wij bieden. Verhuurders zullen worden ontzorgt met de zekerheid die wij bieden. Wij zorgen voor het verschil tussen wel en niet huren.

Wil jij deze voordelen ook ervaren?

Klik dan hier en maak direct een profiel aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

 

WELKOM IN AMSTERDAM!


Zoek je een woning in Amsterdam?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op: